Vil du også i bedre form?

Intet bliver til af sig selv. Ved du godt det? Hvis du ved det, så kan du også gøre noget ved dit liv. Der er altid et eller andet, der ikke er så godt, som det kunne være. Måske drømmer du om at komme i en form, der er langt bedre end den, du er i nu og her. Når du kommer i god form, så kan det føles lidt som at komme ud at flyve. Propos det at komme ud at flyve, så kan du også blive Pilot for en dag. Det kan være en mulighed, der kan være rigtig spændende at gribe. Den er tilmed for alle.

Lav det du godt kan lide

Når du gerne vil i god form, så skal du finde en motionstype, som du godt kan lide. Det er ikke alle, der kan lide det samme. Det kan være, du kan lide at løbe eller cykle. Hvis det er sådan, det er, så er det altså meget nemt at komme i gang. Det kræver heller ikke ret meget. Det er sjovt både at løbe og cykle, og man kan også gøre det sammen med andre. Det tager heller ikke ret lang tid at komme i gang. De fleste har en cykel, og det er også nemt at købe et par løbesko og komme i gang med at løbe. Uanset hvad så skal man huske at starte i det små. Ellers kan det meget nemt gå ud over både sener og led, og det er ikke så godt. Du skal derfor tage det i dit helt eget tempo.

Motion gør mennesker glade

Der er ikke noget at sige til, at man bliver så glad af at få motion. Det er nemlig godt på mange punkter, og det er også noget, som man hurtigt vil finde ud af. Man behøver ikke have stor erfaring med at dyrke motion. Man behøver heller ikke at gå i gang med at cykle eller løbe lige med det samme. Man kan sagtens starte med at gå nogle gode ture, hvis det er det, man har det bedst med. Det er en skrøne, at vandreture ikke er gode eller effektive. Det er de nemlig. Det skader ikke, hvis man også kan få pulsen lidt op imens. Man skal blot tage det i det tempo, man selv kan være med til. Det er selvfølgelig også godt med et par gode sko.

Det er min hjemmeside

Hej alle.

Jeg har besluttet at jeg vil begynde at blogge på hyggeniveau.

Jeg har altid godt kunne lide at skrive om mit liv, og jeg har ført dagbog de sidste 21 år. Det er efterhånden blevet til mange sider.

En gang imellem går jeg dem igennem og ser hvordan mit liv og mig selv har forandret sig.

Det kan også tænkes at jeg måske på et tidspunkt vil offentliggøre nogen af mine historier fra dagbøgerne.