Strækmærker

Tags: , ,

Strækmærker opstår, når underhuden brister, f.eks. ved graviditet. Der er ikke noget, der tyder på, at man kan afhjælpe strækmærker ved at bruge særlige produkter under graviditeten. At give sig tid til at smøre sig ind og evt. massere den udspændte hud kan dog være rart i sig selv.

De gode valg A. Vogel Ægte Johannesolie (Helsekost) Cellulite Massage Oil (The Body Shop) Matas Mavecreme (Matas) Weleda Brystolie (Helsekost) Weleda Svangerskabs Plejeolie (Helsekost)

Trætte ben

Trætte ben Mange gravide oplever træthed i benene under graviditeten. Det bedste er naturligvis at forebygge trætheden ved afvekslende arbejdsstillinger og motion. Andre midler er venepumpeøvelser eller støttestrømper. Flere produkter er fremstillet til at lette generne, men skal bruges i kombination med andre løsninger. Snak med din jordemoder eller lægen om mulighederne.

Det gode valg

De gode valg Dr. Hauschka. Fitness Leg Spray, især i militær støvler (Helsekost) Weleda Venadron, naturlig hjælp til trætte ben (Helsekost)

Andre produkter Man kan massere mellemkødet i slutningen af graviditeten for at gøre huden klar til udvidelsen. Produktet nedenfor indeholder æteriske olier, og hvis man tendens til allergi, kan det anbefales at vælge en almindelig madolie i stedet.

Det gode valg Weleda Fødselsforberedelses olie (Helsekost) til hjemmet.

Det er min hjemmeside

Hej alle.

Jeg har besluttet at jeg vil begynde at blogge på hyggeniveau.

Jeg har altid godt kunne lide at skrive om mit liv, og jeg har ført dagbog de sidste 21 år. Det er efterhånden blevet til mange sider.

En gang imellem går jeg dem igennem og ser hvordan mit liv og mig selv har forandret sig.

Det kan også tænkes at jeg måske på et tidspunkt vil offentliggøre nogen af mine historier fra dagbøgerne.