Sådan får i et bedre parforhold

par

Er jeres parforhold begyndt at handle mere om bleskift og planlægning end jer? Så er det måske på tide, i sætter jer ned og snakker om jeres parforhold, så i kan komme ud stærkere på den anden side. Læs med her og find ud af, hvad du kan gøre.

Skab tid til hinanden og tag styringen

Ofte handler et dødt parforhold om, at man ikke længere prioriterer at skabe tid til hinanden. Pludselig betyder pligter og andre mennesker mere end jeres forhold, hvilket selvfølgelig er rigtig ærgerligt. Jeres forhold bør altid være en af de højeste prioriteter, hvis det skal fungere og holdes i live.

Her kan det være godt, hvis du for eksempel starter med at tage styringen og tage initiativ til jeres forhold. Det kan både være med hyggelige dates eller i soveværelset, du kan tage initiativ. Har du prøvet at forføre din kæreste for nyligt? Hvis nej, er det et rigtig godt sted at starte. Alle vil gerne forføres og føle sig attraktive, så hvorfor ikke give din kæreste den opmærksomhed og glæde. Han eller hun vil helt sikkert elske det.

Overvej hvad du ville gøre, da dig og din kæreste var nyforelskede. Ville I have sex hver anden onsdag, eller ville i være spontane og mærke efter, hvornår i virkelig har lyst til hinanden? Svaret er sikkert det sidste, og derfor kan spontanitet også være nøglen til et succesfuldt forhold og sexliv. Prøv for eksempel at invitere sexlegetøj til voksne eller andet spændende med ind i soveværelset og se, hvad det gør for jeres parforhold. I vil sikkert begge nyde dette nye spændende element.

Del dine oplevelser og hverdagen med din partner

Når man har været sammen længe går der sikkert længere og længere tid mellem de gode snakke. Derfor kan det virkelig være styrkende og vigtigt for parforholdet, hvis i giver jer tid til at få snakket ordentligt sammen et par gange om ugen. I kan bruge samtalerne til at få snakket om alt andet end praktiske gøremål.

Et godt sted at starte er at fortælle din partner om dine oplevelser i hverdagen. Især de ting din partner ikke er en del af, kan være rigtig interessante for dem at få et indblik i. Måske har i aldrig rigtig snakket om, hvad din partner egentlig laver på arbejdet eller, hvem han eller hende snakker med i hverdagen. De oplevelser er en stor del af din partners liv, og derfor er de også vigtige for dig.

Det er min hjemmeside

Hej alle.

Jeg har besluttet at jeg vil begynde at blogge på hyggeniveau.

Jeg har altid godt kunne lide at skrive om mit liv, og jeg har ført dagbog de sidste 21 år. Det er efterhånden blevet til mange sider.

En gang imellem går jeg dem igennem og ser hvordan mit liv og mig selv har forandret sig.

Det kan også tænkes at jeg måske på et tidspunkt vil offentliggøre nogen af mine historier fra dagbøgerne.