Hav et stilet hjem der passer til dig

Tags: ,

par sexlegetøj

Alle bør bo i et hjem de føler sig velkomne i. Desuden er det også vigtigt, at man føler sig godt tilpas. Det er nemlig et sted, hvor man kommer til at bruge rigtig mange timer. At gå rundt i et hjem, som ser ud som det gør fordi, at andre har valgt det er ikke en god ide. Det er bedre at finde et godt og smukt hjem, som rent faktisk emmer af ens personlighed og hvem man er. Det er heller ikke en god ide at finde et hjem der udelukkende ligner noget, som man har set i et boligkatalog. For så er intet i hjemmet udtryk for ens smag og stil.

Det er blot en kopi og det er der absolut ingen grund til. Hvert et lille hjørne af hjemmet bør have noget med dig at gøre og det er noget af det vigtigste. Sørg for eksempel for at have både et dejligt køkken, en dejlig stue og et dejligt badeværelse.

Også soveværelset skal være som du ønsker det. Det kan være, at du er vild med sexlegetøj og andre pikante ting. Det bør du selvfølgelig også have i dit soveværelse. Hvis ikke det er noget du har lyst til at vise frem kan du blot vælge at gemme det væk eller have en lås på soveværelset.

For nogle er hygge lig med sexlegetøj

Det er meget forskelligt hvordan folk ser på sexlegetøj. Der er dem der ikke kan leve uden mens der er andre, der synes, at det er noget af det mest grænseoverskridende man kan forestille sig. Man kan dog være sikker på, at man nok skal få det godt hvis blot man er klar over sine egne lyster og grænser. Hvis man er vild med sexlegetøj kan det være, at man har en flot gag ball man har lyst til at have stående fremme.

Det kan være, at man har fået lavet en gag ball et helt særligt sted af et helt særligt materiale. Måske er det ikke engang en genstand man bruger i nogen seksuel akt. Man ser den måske mere som en slags kunstværk. Hvis det er tilfældet er det en god ide at have den stående fremme. For så kan man nyde den og måske endda blive lidt tændt hver gang man går forbi.

Vær enige om indretningen

Bor man sammen med andre mennesker er det vigtigt, at man er enige om hvordan der ser ud i hjemmet. Er man sammen med en partner kan det måske være endnu sværere da man som udgangspunkt indretter hele hjemmet sammen. Derfor skal man blive enige om alle rum. Er man uenige om nogle af rummene kan det ende med, at det bliver et stort problem. Derfor bør man altid sørge for, at man er enige om hvad der skal stå fremme.

Måske synes den ene, at en sexgynge skal pakkes væk mens den anden synes, at den skal stå fremme. Her er det vigtigt, at man fra starten af får forventningsafstemt så alle er glade og føler, at de er velkomne i hjemmet.

 

Det er min hjemmeside

Hej alle.

Jeg har besluttet at jeg vil begynde at blogge på hyggeniveau.

Jeg har altid godt kunne lide at skrive om mit liv, og jeg har ført dagbog de sidste 21 år. Det er efterhånden blevet til mange sider.

En gang imellem går jeg dem igennem og ser hvordan mit liv og mig selv har forandret sig.

Det kan også tænkes at jeg måske på et tidspunkt vil offentliggøre nogen af mine historier fra dagbøgerne.